Mobilházak

A mobilház megfizethető, kényelmes, családbarát megoldást jelent. Az összkomfortos mobilházakban minden megtalálható, ami egy apartmanban megszokott.

8,1méterx3,1méter alapterületű, Shelbox Garda típusú mobilházaink 4-6 fő részére jelentenek ideális választást, akár családdal, akár barátokkal érkezik hozzánk.

A teljesen berendezett és felszerelt mobilházakban két hálószoba/fülke, egy nappali-konyha-étkező rész, valamint egy fürdőszoba (wc-vel, zuhanyzóval, hajszárítóval) található. A házak előtt félig fedett terasz áll kerti bútorokkal, napozóágyakkal. A nagyméretű terasz a napozás mellett, alkalmas családi, baráti beszélgetésekhez, esti társasozáshoz, borozgatáshoz. Az ablakok szúnyoghálóval szereltek.

Mobilház elrendezés:

2 hálószoba került kialakításra. A kétágyas hálófülkében egy babaágy kényelmesen elhelyezhető, a háromágyas hálófülke egyszemélyes ágya és az emeletes ágy ideális megoldás a család apróságainak. Mindkét hálószobában beépített szekrények kerültek elhelyezésre. A mobilházakba személyenként 1 db takarót (egyszemélyes) és 1 db nagypárnát biztosítunk, ágynemű huzat nélkül.

A mobilház nappali-konyha-étkező-részéből semmi sem hiányzik, amire a hétköznapi használat során egy kempingvendégnek szüksége lehet: sarok-ülőgarnitúra (szükség esetén kétszemélyes fekhellyé alakítható), légkondicionáló, TV, 4 égős gáztűzhely, 230 literes hűtőszekrény fagyasztórekesszel, kávéfőző/vízforraló, mikrohullámú sütő. Biztosítjuk a főzéshez szükséges alapeszközöket: edények, fakanál, hámozó, konzervnyitó, kések. A mindennapi étkezéshez megtalálhatók kanalak, villák, kések, különféle méretű tányérok, poharak, bögrék.

Férőhelyek:

1 db franciaágyas szoba: 2 fő

1 szoba 1 db egyszemélyes ággyal és 1 db emeletes ággyal: 3 főmobilház alaprajz2

2 személyes fekhellyé alaítkó kanapé a nappaliban: 1 fő

A mobilházak mellett 1 db autó parkolása ingyenes.

 

Takarítás: A házakat takarított állapotban adjuk át a vendégeinknek, távozáskor kérjük hasonló állapotban visszaadni (edények elmosogatva, szemetes kiürítve). Seprű, lapát, felmosó-szett és szárítóállvány minden mobilházban elhelyezésre került.

Kérjük hozzon magával: ágynemű huzatot (amennyiben kispárnával szeret aludni, úgy azt is hozzon magávalJ), lepedőt, törölközőket, asztalterítőt, konyharuhát (papírtörlőt), szalvétát, WC papírt, mosogatószert és mosogatószivacsot, tisztálkodó szereket (kézmosót, tusfürdőt, sampont), tisztítószerek. WC papírt érkezésre biztosítunk, további fogyás esetén öngondoskodás szükséges.

Kaució: A kaució mértéke mobilházanként 10.000 Ft, az összeget érkezéskor a recepció veszi át. A mobilház átadása és átvétele leltár alapján történik. A mobilház és a felszerelés hiánytalan visszaadása esetén a kaució teljes összegét a távozáskor visszaadjuk.

A házakat érkezés napján 15 órától lehet átvenni. A távozás napján a mobilházat 10 óráig kell elhagyni. A mobilházban (és a kemping teljes területén) a dohányzás tilos, háziállat bevitele semmilyen formában nem megengedett. Dohányzó helyet a kempingbejáratnál jelöltünk ki.

Szállásdíj tartalmazza: napi bérleti díj, víz, villany és gáz használata, 1 autó parkolása, fürdő/napozóstég (mélyvíz: 2m!) használata, légkondicionáló használata.

Házak felszereltsége: a mobilházakat a mindennapokhoz szükséges eszközökkel szereltük fel. A mobilház konyha-részéből semmi sem hiányzik, amire a hétköznapi használat során egy kempingvendégnek szüksége lehet: 4 lapos főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény fagyasztórekesszel.

 

SZABÁLYZAT:

Vendégként tilos a mobilházakban, illetve azok környezetében:

– zajosan, hangosan, kirívóan viselkedni, más vendégek nyugalmát zavarni,

– dohányozni,

– éghető, tűzveszélyes, szennyező anyagot tárolni,

– szemetelni,

– a mobilház és a kemping felszerelési tárgyait rongálni,

– más vendégek, a kemping felszerelési tárgyait, eszközeit, tárgyait engedély nélkül használni,

– kutyát és kisállatot bevinni.

Tüzet rakni, csak az erre kijelölt helyen lehetséges! Kérjük a tűzrakási szándékot a kemping személyzeténél jelezni szíveskedjenek. Tűzrakás csak megfelelő időjárás esetén lehetséges!

Jelentkezési lap 2024

Kölcsönzés

Kerékpár és csónak kölcsönzés helyben

Adatvédelem