Kőházak

Kőházaink közvetlen vízparton helyezkednek el, árnyas fák tövében.

A kőház megfizethető, kényelmes, családbarát megoldást jelent. Az összkomfortos kőházakban minden megtalálható, ami egy apartmanban megszokott.

Házaink 2-4 fő részére jelentenek ideális választást, akár családdal, akár barátokkal érkezik hozzánk.

A teljesen berendezett és felszerelt kőházakban  egy hálószoba, egy nappali-konyha-étkező rész, valamint egy fürdőszoba (wc-vel, zuhanyzóval) található. A házak előtt  fedett terasz áll kerti bútorokkal. A terasz alkalmas családi, baráti beszélgetésekhez, esti társasozáshoz, borozgatáshoz. A kőházak klimatizáltak, az ablakok szúnyoghálóval rendelkeznek.

Elrendezés:

1 hálószoba került kialakításra (2 személy elhelyezésére alkalmas)

Nappali-konyha-étkező-rész (2 személy elhelyezésére alkalmas) Semmi sem hiányzik, amire a hétköznapi használat során egy vendégnek szüksége lehet:  légkondicionáló, TV, 2 égős gáztűzhely, 120 literes hűtőszekrény fagyasztórekesszel, kávéfőző/vízforraló, mikrohullámú sütő. Biztosítjuk a főzéshez szükséges alapeszközöket: edények, fakanál, hámozó, konzervnyitó, kések. A mindennapi étkezéshez megtalálhatók kanalak, villák, kések, különféle méretű tányérok, poharak, bögrék.

Zuhanyzós fürdőszoba (wc-vel)

Terasz (teraszgarnitúrával)

Férőhelyek:

1 db szoba: 2 fő

Nappaliban: 2 fő

A kőházak mellett 2 db autó parkolása ingyenes.

 

Takarítás: A házakat takarított állapotban adjuk át a vendégeinknek, távozáskor kérjük hasonló állapotban visszaadni (edények elmosogatva, szemetes kiürítve). Seprű, lapát, felmosó-szett és szárítóállvány minden mobilházban elhelyezésre került.

Amit mi adunk: ágynemű huzat, 1 db kéztörlő, vendégenként 1 db fürdőlepedő, WC papírt érkezésre biztosítunk, további fogyás esetén öngondoskodás szükséges.

Kérjük hozzon magával: törölközőket strandoláshoz (házon kívüli használatra), asztalterítőt, konyharuhát (papírtörlőt), szalvétát, WC papírt, mosogatószert és mosogatószivacsot, tisztálkodó szereket (kézmosót, tusfürdőt, sampont), tisztítószereket, hajszárítót

A kőházakat érkezés napján 15 órától lehet átvenni. A távozás napján a kőházat 10 óráig kell elhagyni. A kőházban (és a kemping teljes területén) a dohányzás tilos, háziállat bevitele semmilyen formában nem megengedett. Dohányzó helyet a kempingbejáratnál jelöltünk ki.

Szállásdíj tartalmazza: napi bérleti díj, víz, villany és gáz használata, 2 autó parkolása, fürdő/napozóstég (mélyvíz: 2m!) használata, légkondicionáló használata.

Házak felszereltsége: a mobilházakat a mindennapokhoz szükséges eszközökkel szereltük fel. A mobilház konyha-részéből semmi sem hiányzik, amire a hétköznapi használat során egy kempingvendégnek szüksége lehet: 2 lapos főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény fagyasztórekesszel.

 

SZABÁLYZAT:

Vendégként tilos a mobilházakban, illetve azok környezetében:

– zajosan, hangosan, kirívóan viselkedni, más vendégek nyugalmát zavarni,

– dohányozni,

– éghető, tűzveszélyes, szennyező anyagot tárolni,

– szemetelni,

– a mobilház és a kemping felszerelési tárgyait rongálni,

– más vendégek, a kemping felszerelési tárgyait, eszközeit, tárgyait engedély nélkül használni,

– kutyát és kisállatot bevinni.

Tüzet rakni, csak az erre kijelölt helyen lehetséges! Kérjük a tűzrakási szándékot a kemping személyzeténél jelezni szíveskedjenek. Tűzrakás csak megfelelő időjárás esetén lehetséges!

Jelentkezési lap 2024

Kölcsönzés

Kerékpár és csónak kölcsönzés helyben

Adatvédelem