Kemping szállástípusok NTAK: KE20001827

Sátorhelyek

Kempingünk területén ideális sátorozási lehetőséget biztosítunk árnyékot adó fáink alatt,füves, csendes, nyugodt helyen

Lakókocsi/lakóautó
Lakókocsival, lakóautóval érkező vendégeink árnyas parcellákban pihenhetnek.

Apartman
Kempingünkben 2-4 fős téglaházak szolgálják vendégeink kényelmét. (2 ágyas szoba, zuhanyzós wc, nappali-konyha 2 ággyal, terasz)

A kemping teljes területe füves, labdakergetésre, tollasozásra alkalmas. A legkisebbek szórakoztatását játszótérrel, homokozóval és pancsolóval próbáljuk teljessé tenni. Előzetes egyeztetés után babáknak utazóágyat, babakádat biztosítunk.

A legigényesebb horgászoknak is tökéletes hely a kemping előtti kis öböl. A horgásztársak barátságosak, a víz ideális a horgászat minden válfajára. A területen horgászók nem ritkán kapitális halakat fognak, kuriózumok a 70 kg-os harcsa, a 16 kg-os ponty, a 6,5 kg-os fogassüllő, de aki keszegezésre adja a fejét, az is remekül szórakozik. Ha mégis elfogyna a csali, a közelben talál kitűnően ellátott horgászboltot, ahol napijegyet is válthat.

Gondoljon bele: nincs többórás készülődés, utazás; épphogy csak felébredt, már horgászhat is!
Aki grillezni vagy főzni szeretne a szabadban, könnyedén megteheti: csak a hozzávalókat kell megszereznie, a többi kelléket (bogrács, állvány, nyárs) előzetes egyeztetés után biztosítjuk. Ha nem szeretné idejét főzéssel tölteni, kiváló éttermeket talál a kempingtől 500-700 m távolságra.

A sátras, lakókocsis vendégek kényelmét mosogatóval, minikonyhával felszerelt vizesblokk szolgálja.

A napimádók nagy örömére kempingünk saját fürdő-napozó stéggel rendelkezik. Az úszók, szörfösök részére is tudunk meglepetést okozni: szinte a sátorból kilépve hódolhatnak szenvedélyüknek.

Vigyázat: mélyvíz! (2m)

Ha utánfutón szállítható kishajóját szeretné vízre tenni: keressen fel bennünket, biztosan találunk megoldást

Kölcsönzés

Kerékpár és csónak kölcsönzés helyben

This movie requires Flash Player 9

Adatvédelem